Företaget & Tjänster

VI ANLITAR VÄRLDEN FÖR ATT LÖSA DITT UPPDRAG

Bowler utgår från Eskilstuna och har sin huvudsakliga marknad i Norden. Men våra lösningar har inga gränser. Vi har etablerat relationer med ett brett spektra av leverantörer, kunder och partners över hela världen och det har gett oss ovärderlig kunskap och erfarenhet som alltid ingår som en del i våra lösningar. När du ger oss ett uppdrag, anlitar vi världen för att lösa det.

Vår kundmix består av såväl lokala företag som rikstäckande och multinationella organisationer. Här följer några av våra högt respekterade kunder: AB Karl Hedin, Emuge-Franken, Westermo, AXA, Svensk Cater, House of Prince, Seco, Motek, Katrineholms-Kuriren, Metso Paper, Stena Stål, Fuji Autotech, Outokumpu, Sparbanken Rekarne, KG Knutsson, ABB, Preem Petroleum, Fastighetsägarna Mellansverige, Saab Aerospace, Fazer Konfektyr för att nämna några.


I SERVICESEKTORN

Design & Strategi
Vi har all kompetens som krävs för att skapa grafik, designa kläder och produkter, både enskilda objekt
och hela kollektioner. Men vi kan också designa dina strategier så att produkterna kan hjälpa dig att stärka ditt varumärke. Hos Bowler hittar du kompetensen för att formulera stategier och koncept som ökar försäljning, ändrar beteenden och initierar köp.

Tillverkning & logistik
Genom åren har vi utvecklat ett nära samarbete med leverantörer över hela världen. Oavsett om vi tillverkar "on demand" eller köper färdiga produkter, förfogar vi över en komplett produktionskedja med verktyg, prover, tillverkning, logistik, lager och leverans. Det innebär att vi är oberoende nog att hitta den mest kostnadseffektiva produktionslösningen, samtidigt som vi är tillräckligt nära marknaden för att övervaka och säkerställa kvalitet och leverans.

Webshop
En ändamålsenlig webshop gör det enkelt att beställ produkter från det sortiment vi har i lager. Vi kan bygga och designa den precis som du vill, med alla funktioner du behöver. Kontakta oss bara för att diskutera ditt behov.